Yaprak ciğer şeklinde de isimlendirilen  Edirne   Tava   Ciğeri  , daha önce hiç ciğerin tadına bakmamış veya damak lezzetine uymadığını düşünenlerin tabularını yıkmaya geliyor! Tiryakisi olacağınız yalnızca kendine ö

haber7
0

Edirne nin en çok tercih edilen ve gidenlerin muhakkak yemeden dönmedikleri iştah kabartan bir lezzet olan Edirne  Tava  Ciğeri , ince ince doğranarak servis edilmesi nedeniyle bu adı almaktadır.  Edirne   Tava   Ciğeri  nde usta ellerin lezzetini aratmayacak şekilde tam kıvamını yakalayabilmek için hangi malzemelerin seçildiğine , hazırlama ve pişirme aşamalarına özenle dikkat edilmesi gerekmektedir. Ciğer sevmeyenlerin dahi düşüncesini bir anda değiştirebilecek ve ciğerin lezzetini deneyimlememiş olan kişilerin devamlı tüketmek isteyeceği tattaki  Edirne   Tava   Ciğeri   nasıl  yapılır?  Evde  sunuma hazırlayabilmek ve afiyetle yiyebilmeniz için öncesinde çeşitli püf noktalarına uyduğunuz takdirde parmak ısırtan bir lezzet edeceğiniz , bir diğer adı ise Yaprak Ciğeri olan nefis  Edirne   Tava   Ciğeri  tarifi...

EDİRNE  Tava  CİĞERİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER NELERDİR?

*500 gr Dana  Ciğeri  (Süt Danası)

*Bol miktarda Sıvı Yağ

*Bolca Un / Tuz

EDİRNE  Tava  CİĞERİ NASIL YAPILIR? EDİRNE  Tava  CİĞERİ YAPILIŞI-HAZIRLANIŞI...

Her şeyden önce ciğerin temizliği konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda üzerinde yer alan bütün ...

Haberin devamını okumak için TIKLAYINIZ


Paylas
Yorum Yaz
1 + 4 =