Soslu yemekler , deniz ürünleri , tatlılar , acılar… Dünya ülkelerinden en farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla her Cumartesi saat 15:20’de ‘’Dünyanın Tadı’’ programı il

haber7
0

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın  Tadı  farklı kültürler ve lezzetlerle evlere konuk oluyor. Farklı lezzetlerin ekrana taşındığı Dünyanın  Tadı  bu hafta altı yüzden fazla yemek çeşidiyle Hatay’daki serüvenine devam ediyor.

 

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın  Tadı  , dünyanın seçkin mutfaklarından farklı yemekleri ve sofra kültürlerini izleyicilerle buluşturuyor. Dünyanın  Tadı  bu hafta gastronomi şehri Hatay’daki lezzet avını sürdürecek. Dünyanın  Tadı  ekibi Hatay’da ilk olarak  Geleneksel  lezzetlerle bezeli bir kahvaltı masasına konuk oldu. Hatay’ın benzersiz kahvaltılıklarını tadan Yasin Esirgenç sürk peyniri ve  Hatay  zeytinini tadınca kendinden geçti. Dünyanın  Tadı  ekibi daha sonra Hataylı bir ailenin evine konuk oldu. Burada Hatay’ın meşhur hamur işi külçe yapımına eşlik eden Yasin Esirgenç , hamurun içinde rezene olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Meşhur  Hatay  lahmacununu yerinde yemek isteyen Dünyanın  Tadı  ekibi soluğu lahmacun fırınında aldı.  Hatay  lahmacununu diğer lahmacunlardan ayıran özellikleri öğrenen Yasin Esirgenç bu lezzeti tatmak için sabırsızlandı.

 

Soslu yemekler , deniz ürünleri , tatlılar , acılar… Dünya ülkelerinden en farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla her Cumartesi saat 15:20’de ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile ...

Haberin devamını okumak için TIKLAYINIZ


Paylas
Yorum Yaz
2 + 1 =