Geçmişi çok eskiye dayanan mesleklerde usta çırak ilişkisinin de önemine dikkat çeken ustalardan , ders niteliğinde sözler ve daha fazlası her Pazar Saat 17:0’de Ülke’nin Alın Teri’nde&hell

haber7
0

Hayatlarını el emeği göz nuruyla yaptıkları işlerden kazanan zanaatkârların , alın teri yolculuğu birbirinden güzel mesleklerin hikâyeleri ile Ülke TV’de… Programda bu hafta Adana’da yaşayan kebapçı Bilal Serttaş’ın eti bir lezzet şölenine dönüştürüş hikayesi ele alınacak. 

Ata mirası mesleklerin , usta çırak ilişkisinin öneminin vurgulandığı ‘Ülke’nin Alın Teri’ her Pazar başka bir mesleğin yolculuğunu ekrana taşıyor. Belgeselde bu hafta yirmi yıldır kebapçılık yapan ve mesleğine gönül veren Bilal Serttaş’ın öyküsüne yer verilecek. Müşterisinin ne yediğine önem veren , onların gözü önünde etlerini hazırlayan Serttaş , kebapçılığa başlayışını Ülke’nin Alın  Teri’nde anlatacak.

Etlerini zırhta işleyen Bilal Serttaş ,  Adana  kebabının namının dünyaya salınmasını sağlayan püf noktalarından da bahsedecek.

Geçmişi çok eskiye dayanan mesleklerde usta çırak ilişkisinin de önemine dikkat çeken ustalardan , ders niteliğinde sözler ve daha fazlası her Pazar Saat 17:0’de Ülke’nin Alın Teri’nde…

Yedi Gündem Abone Ol

Haberin devamını okumak için TIKLAYINIZ


Paylas
Yorum Yaz
7 + 5 =