Türkiye'nin dünyaya açılan ünlü lezzeti  baklava  bu kez  organik  özelliğiyle tüketicilerle buluşuyor.

haber7
0

Gaziantep in dünyaca ünlü lezzeti  baklava  bu kez  organik  özelliğiyle ön planda. Sektörün öncü firmalarından ANTEPSAN baklavalarını  organik  ürünlerle üretiyor.HER ÜRÜN ÖZENLE SEÇİLİYOR Baklavalar  Gaziantep  te yetişen buğday ve nişastayla açılıyor , Antep fıstığıyla lezzetlendiriliyor. Ayrıca kullanılan tere yağı bahar aylarında özel olarak temin ediliyor. Baklavada kullanılan her ürünün mevsiminde yetişmesine önem veriliyor. Firma baklavalarında yüzde yüz şeker pancarından üretilen doğal şeker kullanıyor. Ürünler  İstanbul  a günlük olarak  Gaziantep   ten  gönderiliyor.

MISIR ŞURUBU HİLESİ NASIL ANLAŞILIR?

Araştırmacı Yazar Nuray Karpuzcu , tatlılarda kullanılan mısır şurubu hilesine dikkat çekti. Karpuzcu , Mesela siz bu ürünlerden yediğiniz zaman sizi çok boğuyorsa , yediğinizde boğazınızda yanma hissediyorsanız o zaman içerisinde mısır şurubunun olduğunu düşünüyoruz. İnsan sağlığını bozan en büyük etlenlerden biri der sentetik tatlandırılardır. ifadelerini kullandı

 

 

...

Haberin devamını okumak için TIKLAYINIZ


Paylas
Yorum Yaz
4 + 9 =