Pratik ağlayan pasta tarifi! Ağlayan pasta yapmanın püf noktası

Akışkan ve bol çikolatası , yumuşacık kek hamuru ve kremşanti üçlüsünden oluşan lezzetin doruklarına varacağınız  ağlayan  pastanın tarifine haberimizde sizin için yer verdik. Afiyet olsun…

haber7
0

İştah kabartan görünümü ve enfes tadıyla çikolata severlerin göz bebeği haline geldi. Tarifin içerisinde yer alan malzemelerin uyumuyla vazgeçilmez ve karşı konulamayacak bir lezzete sahip. Tatlı krizine en güzel alternatif olan  ağlayan  pastanın  tarifi  ve nasıl yapıldığı şimdi haberimizde…

AĞLAYAN  pasta  TARİFİ ->4 adet yumurta ->1 su bardağı un ->1 su bardağı toz şeker ->1kahve fincanı süt ->3 çorba kaşığı kakao ->1 adet vanilya ->1 adet kabartma tozu ->1 paket hazır çikolata sosu ->1 paket kremşanti ->2 ,5 su bardağı süt

AĞLAYAN  pasta  YAPILIŞI ->İlk olarak  ağlayan  pastanın kekini hazırlamak için , yumurta ve keki mikser ile bir güzel çırpın.  ->Üzerine , kakao , un , vanilya ve kabartma tozu ekleyerek çırpmaya devam edin.  ->1 kahve fincanı sütü karışıma ekleyerek bir dakika kadar daha çırpın. ->Hazırlanan karışımı dikdörtgen bir fırın tepsisine düzgün bir şekilde dökün , keki 180 derecelik fırına vererek pişirin. ->Kek piştikten sonra bir müddet soğumasını bekleyin. ->Kek soğuduktan sonra üzerine 1 ,5 su bardağı sütü eşit şekilde dökün. ->Kremşantiyi çukur bir kabın içine dökün , üzerine sütü ilave edin ve mikser yardımı ile koyu bir kıvam alana kadar ...

Haberin devamını okumak için TIKLAYINIZ


Paylas
Yorum Yaz
6 + 1 =