makedonya İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İvo Kotevski , olay üzerine açıklama yaparak , sırbistan uyruklu Miloş Radisavleviç in bir yıl önce yasal yolla makedonya ya girdiğini , ancak yasa dışı ikametgahını gizlediği gerekçesiyle hakim karşısına çıkarılıp , makedonya ya beş yıl süreyle girişinin yasaklandığını söyledi.
Sırp emniyet yetkililerine teslim edilen Miloş Radisavleviç in , Belgrad da hırsızlık , şiddet olayları , polislere saldırı , gazetecilere ölüm tehditlerinin yanı sıra , Belgrad daki Osmanlı döneminden kalan tek Cami olan Bayraklı Camii yi de yağmalamak ve kundaklamakla suçlandığı belirtildi.
AA
Etiketler: sırbistan Cami kundaklama miloş radisavleviç makedonya üsküp... Haberin devamini okumak icin TIKLAYINIZYEREL HABER