Kullanıcı Adı: Şifre:
Son Dakika Haberleri
Ana Sayfa / GÜNDEM / Aksaray'da 1 ton et yakılarak imha edildi

Aksaray'da 1 ton et yakılarak imha edildi

Aksaray Belediyesi entegre et tesisleri nde yaklaşık 1 ton tüberkülozlu (verem) et , yakılarak imha edildi.

haber7 2012-02-22, 19:03:05 Okunma: 0 0 yorum

Aksaray Belediyesi Veteriner Hekimliği nden yapılan yazılı açıklamada , Aksaray Belediyesi entegre et tesisleri ne kesim için getirilen hayvanların her türlü sağlık kontrolünden geçirildiği bildirildi.

Açıklamada , tesise kesim için getirilen 4 adet büyükbaş hayvanın kesimden sonra yapılan kontrollerinde incili tüberküloz hastalığı bulunduğunun tespit edildiği belirtildi.

Etlerin insan sağlığına zararlı olduğu ve tüketilmesi durumunda insana bulaşabileceği vurgulanan açıklamada , bu nedenle yaklaşık 1 ton etin yakılarak imha edildiği kaydedildi.

Aksaray Belediye Başkanı nevzat palta da insan sağlığının korunması için her zaman tedbirli davrandıklarını belirtti.

Belediyeye ait tesislerde çok sıkı sağlık kontrollerinin yapıldığını ifade eden Palta , hastalıklı etlere kesinlikle müsaade ...... Haberin devamini okumak icin TIKLAYINIZ

YORUMLAR // Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
 


Adı Soyadı (*)


Başlık (*)


Yorum içeriği (*)


5 + 7 = (İki sayının toplamını aşağıdaki kutuya giriniz.) (*)