Kullanıcı Adı: Şifre:
Son Dakika Haberleri
Ana Sayfa / EKONOMİ / Hacı Mustafa Güllü toprağa verildi

Hacı Mustafa Güllü toprağa verildi

Güllüoğlu Baklavalarının kurucusu Hacı Mustafa Güllü (86) , toprağa verildi.

hurriyet 2012-02-22, 16:02:02 Okunma: 0 0 yorum

Hacı Mustafa Güllü için Fatih Camisi nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesinde taziyeleri Güllü nün 5 oğlu Nejat , Nadir , Ömer , Faruk ve Prof. Dr. İbrahim Güllü kabul etti.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Karaköy Güllüoğlu nun Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü , bir babadan çok ustalarını kaybettiklerini , baklavacılığın tüm inceliklerini ondan öğrendiklerini kaydetti.

Hacı Mustafa Güllü nün Güllüoğlu markasını 60 yıl önce kurduğunu dile getiren Nadir Güllü , Ben onunla daha çok birlikte oldum. 7 yaşından beri birlikteydim. O benim için hem arkadaş , hem babaydı. Bizleri yetiştirirken , aynı meslekte uzmanlaştırdı. Önemli olan babamızın bize bıraktığı bu değeri daha da yükseltmek diye konuştu.

Nadir Güllü , babasının vefatına ilişkin bir soru üzerine de , 30 yaşında astıma yakalanan babasının bu rahatsızlığı atlattığı ancak ...... Haberin devamini okumak icin TIKLAYINIZ

YORUMLAR // Henüz yorum yok, ilk yorumu siz yapın.
 


Adı Soyadı (*)


Başlık (*)


Yorum içeriği (*)


1 + 5 = (İki sayının toplamını aşağıdaki kutuya giriniz.) (*)