Mehmet ÇALIŞKAN / HT MAGAZİN
Bir rekor daha kırdı ‘Fetih 1453’ , televizyon gösterim satışında da rekor kırdı. Film bugüne kadarki en yüksek gösteri mücretini aldı. Ortak yapımcılar faruk aksoy , AyşeGermen ve Servet Aksoy , ‘Fetih 1453’ü SHOW TV’ye 2 milyon TL’ye sattı.
İSTANBUL’un fethini konu edinen ‘Fetih 1453’ , geçtiğimiz perşembe günü 450 kopyayla 850 salonda gösterime girdi. Faruk Aksoy’un Ayşe Germen ve Servet Aksoy’la ortak yapımcılığınının yanı sıra yönetmenliğini üstlendiği ‘Fetih 1453’te başrolleri Devrim Evin , İbrahim Çelikkol , Dilek Serbes ve Recep Aktuğ paylaştı.
Video için tıklayınız...
Çekimleri 3 yılda tamamlanan ‘Fetih 1453’ , 1 milyon 403 bin 662 izleyiciyle Türk Sineması’nın en iyi açılışını elde ederek bir rekor kırmıştı. 17 milyon dolarlık bütçesiyle en pahalı Türk filmi unvanına da sahip olan ...... Haberin devamini okumak icin TIKLAYINIZ
YEREL HABER