Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı mustafa destici , zorunlu eğitimin 12 yıla çıkarılmasını içeren yasa teklifiyle ilgili , Eğitimde yapılan bu değişikliği önemsiyoruz ve destekliyoruz ve bunun da bir an önce gerçekleşmesini arzu ediyoruz dedi.
YENİ ANAYASANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZDestici , partisinin Sivas il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında , ülkegündeminin yoğun olduğunu söyledi. Bir an önce bu ülkenin terör belasından kurtulmasını istediklerini ifade eden Destici , Ve bu esas ana gündem maddesini , başta iktidar olmak üzere tüm siyasi partilerimizin ve ülkenin birinci gündem maddesi haline getirilmesini istiyoruz. İki yeni sivil demokratik anayasanın mutlaka yapılmasını istiyoruz diye konuştu.
Bu milletin artık sivil , demokratik bir anayasayı hak ettiğini bildiren Destici , Onun için bu milletin hak ettiği bu anayasayı yapmamakta artık direnemezsiniz , ...... Haberin devamini okumak icin TIKLAYINIZ
YEREL HABER