erzurum da Yakutiye Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur toplantısı na katılan Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın "Emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana , millete , bu ülkeye zararlıysa yürümeden yok edilsin" dedi.
erzurum Lisesi Konferans Salonu nda düzenlenen huzur toplantısına emniyet şube müdürleri ve amirler , ilköğretim ve orta öğretim okulu müdürleri , muhtarlar ile çok sayıda kişi katıldı. Toplantıda AtatürkÜniversitesi Edebiyat Fakültesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Yıldız Akpolat , kavga , anlaşmazlıkların nedenleriyle bunlarla nasıl baş edilebileceğini anlattı.
Çocukların şiddete eğitli olmasının aile ve çevreye bağlı olduğunu anımsatan Doç.Dr. Akpolat konuyla ilgili görüşlerini almak için katılımcılara söz hakkı ...... Haberin devamini okumak icin TIKLAYINIZ
YEREL HABER