Gaziantep – Katmer Malzemeler (12 kişilik) 60 g tereyağı , 12 baklava yufkası , 8 yemek kaşığı toz şeker , 8 yemek kaşığı toz Antep fıstığı , 3 yemek kaşığı kaymak. Üzeri için toz Antep fıstığı , kaymak. Hazırlanışı: Yufkaların üç tanesini aralarını yağlayarak üst üste koyun ve erittiğiniz tereyağını sürün. Üstüne toz Antep fıstığı ve şeker serpin. Yufkanın altından ve üstünden 3 parmak içeri katlayın ve yine tereyağlayın. Küçük parçalara ayırdığınız kaymağı yufkanın üzerine serpin. Bu defa sağ ve soldan ortaya doğru katlayın. Diğer yufkalara da aynı işlemi uygulayın. Yapışmaz bir tavada tereyağını gezdirerek katmerlerin iki yüzünü çevirerek kızartın. Üzerine Antep fıstığı gezdirin ve yanına kaymak koyarak servis edin. Konya – Sac Arası Malzemeler (8 kişilik) 2 yumurta , 1 çay bardağı zeytinyağı , 1 çay bardağı süt ...
Haberin devamını okumak için TIKLAYINIZ
Mükemmel bir uygulama. Süper bir hizmet.
Emeklilerin oynatılmasına gerek yok. Siyasetin yalanlarla atıp tutması dillere destan. Bu promosyonu oy almak için uydurdular sonradan bocaladılar. Bunları emeklileri unutmadı .
Sgk işe giriş tarih ve pirim günlerim yakında bilgi edinmek istiyorum
sayın.fatih terimim arda turan gibi devletini seven milletine ve bayrağına gönülden bağlı ve barcelona gibi bi takımda çatır çatır top oynayan formunda ve zinde olan bir profosyoneli ...